Vår vision

Norra Europas mest omtyckta mat- och mötesaktör

Våra verksamheter

Vårt mål är att bli Norra Europas mest omtyckta mat- och mötesaktör. Vårt mål är också att bli sektorns mest attraktiva arbetsgivare.

Incontro logo

En höjdpunkt att se fram emot

Leveranser av mat till offentligt finansierade verksamheter, t.ex. förskolor, skolor, äldreboenden. Varje dag lagar vi närmare 40 000 portioner mat till Sveriges unga och äldre.

Besök Incontro´s hemsida

Eatery logo

Your neighbourhood hero

Konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. 16 restauranger och konferensställen från Åre till Malmö (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även våra företagsrestauranger, t.ex. Social kitchen som drivs i samabrte med Schibstedt. Ca 5000 - 6000 gäster per dag.

Besök Eatery´s hemsida

Memorio logo

Vi iscensätter oförglömliga fest- mötes- och matupplevelser

Tre större konferens- och festanläggningar. Van der Nootska Palatset, Villa Graninge och Cedergrenska Tornet. Catering till konferens och fest, t.ex. till 7As anläggningar. Vi lagar också maten som serveras på Soppteatern på Stockholms Stadsteater och på Lilla Klara.

Magnus Johansson logo

Eget hantverksbageri

som levererar bullar, bröd och bakverk till våra egna enheter och till externa kunder. Prisbelönt glass- och konfektyrtillverkning.

Besök Magnus Johansson hantverksbageri's hemsida

Godsmak.se logo

Sveriges ledande B2B leverantör av mat och fika

Godsmak erbjuder hela världens kök från ca 100 restauranger och bagerier med allt för frukost, lunch, fika och catering. Alla leveranser sker med externa budföretag, som har schyssta villkor båda för människa och miljö.

Läs mer på www.godsmak.se

För anställda

Vårt mål är att bli sektorns mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar intensivt för att skapa förutsättningar för en bra arbetsmiljö och för karriärsutveckling.

Här har vi samlat länkar till de system som du som medarbetare kan ha glädje av.

Medarbetare på Eatery som står i köket

Kontakta oss

- vi gillar spännande samarbeten