Nyhetsrum

Kollega på Eatery Kungsholmen
Pressrelease bild logo ver 2

2 maj 2024

Godsmak utvecklas vidare som en del av Teser Group

I dag blev det klart att Sveriges ledande B2B leverantör av mat och fika, Godsmak, får en ny ägare då Teser Group AB tar över ägarskapet från grundarna Tor Nordström och Stellan Sandh samt riskkapitalbolaget Verdane. Genom ägarbytet får Godsmak en stabil och långsiktig ägare som har flera verksamheter inom området mat och möten. 

Catering Eatery 3

29 april 2024

Eatery Sverige gör en storsatsning på catering till företag och organisationer

Eatery Sverige ökar nu sin satsning på cateringverksamhet riktad mot företagskunder och organisationer. Med en grundad övertygelse om att segmentet bär stor potential för tillväxt, tar bolaget sikte på att förädla och återlansera sitt breda cateringutbud.

16-DSC 6369 - original 1170440

4 mars 2024

Eaterygruppen byter namn till Teser Group

Moderbolaget i koncernen där bolagen Eatery Sverige, Incontro, Memorio och Magnus Johanssons Bageri och Konditori ingår byter namn till Teser Group. Tidigare har koncernmodern haft namnet Eatery Sverige Group AB vilket är nästan exakt samma namn som ett av koncernens fyra dotterbolag, Eatery Sverige AB.

Sara Jim

24 januari 2024

Ytterligare två starka rekryteringar till Eaterygruppen.  Branschprofilerna Sara Phillips och Jim Nilsson blir nya dotterbolagschefer

Den snabbväxande mat- och mötesaktören Eaterygruppen tar nu nästa steg i sin utveckling genom rekryteringarna av Sara Phillips som ny VD och Affärsområdeschef för Eatery Sverige och Jim Nilsson som ny VD och Affärsområdeschef för Incontro AB.

MJAB Bakfikan

11 december 2023

Magnus Johanssons Bageri och Konditori expanderar – startar större bageriproduktion i Huddinge

I dagarna öppnar Magnus Johanssons Bageri och Konditori, som ingår i Eaterygruppen, ett nytt produktionsbageri i Segeltorp i Huddinge. Det är en stor satsning som görs för att kunna förse fler stockholmare och även resenärer på Arlanda med riktigt gott och färskt bröd samt bullar och bakverk från den prisbelönta konditorn.  Anläggningen blir ett komplement till bageriet samt choklad- och glasstillverkningen i Hammarby Sjöstad vars kapacitetstak nu är nått.

23- DSC01792

28 september 2023

Eatery Garden Arlanda öppnar sina dörrar för en smakresa under dygnets alla timmar

Mat- och mötesaktören Eatery har i dagarna öppnat en ny enhet på Arlanda med ett delvis nytt koncept - Eatery Garden. Den nya restaurangen är Eaterys tredje franchiserestaurang och den andra som etablerats tillsammans med SSP, Scandinavian Service Partner, på Arlanda. Satsningen är en del av Swedavias ombyggnation av hela terminal 5 med ny säkerhetskontroll och ett större utbud av mat och service.

Öppning Solna Access 2023

19 september 2023

Eatery expanderar ytterligare - öppnar ny enhet i Solna

Eatery är stolta över att meddela den kommande öppningen av Eatery Solna Access i Vasakronans fastighet. Den nya restaurangen kommer att välkomna sina första gäster tisdagen den 26 september med ambitionen att bli en oas och självklar mötesplats för matälskare i området.

Malin Lindstro m 2

31 augusti 2023

Malin Lindström tillträder som affärsutvecklare och  försäljningsansvarig för Eatery

Mat- & mötesaktören Eatery fortsätter sin spännande tillväxtresa och kan nu stolt meddela att Malin Lindström ansluter till företaget som ny affärsutvecklare samt försäljningsansvarig med start den 1 september.

Kungsholmen 2023

30 augusti 2023

Eatery expanderar i Göteborg – Nu öppnar Eatery Lilla Bommen!

Eatery är stolta att meddela öppnandet av sin andra restaurang i Göteborgsområdet, Eatery Lilla Bommen. Efter den lyckade öppningen på Pedagogen Park i Mölndal tidigare i år är det nu äntligen dags för nästa öppning.

Magnus Johansson och Eatery_bild 1 230503

3 maj 2023

Magnus Johanssons Bageri och Konditori utvecklas vidare som del av Eaterygruppen

I dag blev det klart att prisbelönta Magnus Johanssons Bageri och Konditori går samman med mat- och mötesaktören Eaterygruppen. Samgåendet är en del i en större gemensam satsning på att utveckla bageri, konditori- samt glass- och konfektyrverksamheten ytterligare i de båda företagen.

Carina Svanström

7 december 2022

Carina Svanström tillträder roll som strategisk affärsutvecklare

Mat- och mötesaktören Eatery fortsätter sin spännande tillväxtresa. Under 2022 har Eaterygruppen tagit flera viktiga steg mot visionen att bli Norra Europas mest omtyckta mat-och mötesaktör. Utöver lansering av ytterligare restauranger i nya städer vill Eatery, med värvningen av Carina Svanström som strategisk affärsutvecklare, fortsätta att stärka sin ställning inom den offentliga affären i dotterbolaget Incontro.

cedergrenska-tornet

21 september 2022

Konferens- och festvåningsverksamheten i Cedergrenska Tornet får ny ägare

Eatery, som bland annat driver van der Nootska palatset och ett antal andra restaurang- och mötesplatser, blir ny ägare till bolaget Cedergrenska tornet AB som driver verksamheten i Cedergrenska tornet i Danderyds Kommun. De nya ägarna ser fram emot att få vidareutveckla den fina verksamheten och skapa en tydlig destination för fest och möten i en unik miljö.

7-8 OKTOBER

15 augusti 2022

Välkommen på pressträff för KliMATdagarna som sker för första gången i Stockholm!

Pressträffen går av stapeln fredagen den 19 augusti kl. 14.30 på Lumafabriken, då träffar du bland annat: Anna H Lundahl och Simon Ekberg, som driver KliMATdagarna.

2

11 augusti 2022

Anders Sandqvist-Pätsi tillträder som CFO i Eatery

Det är nu klart att Anders Sandqvist-Pätsi, idag Ekonomichef på SSP, tillträder som ny CFO för mat- och mötesaktören Eatery med start 15 augusti. Patrik Landelius, som varit interims-CFO, finns kvar i bolaget fram till och med oktober för att säkerställa en bra överlämning. 

Åre

16 juni 2022

Se upp i backen… Eatery kommer till Åre!

Det är med stor glädje vi kan berätta att Eatery ska öppna en ny enhet i Åre, på äventyrshotellet Holiday Club. Holiday Club befinner sig i en utvecklingsfas där en ökad efterfrågan från både den norska som den svenska marknaden ställer nya krav på att kunna erbjuda flexibla mat- och mötesprodukter med hög kvalitet. Det är här Eatery kommer in med sitt breda mat- och möteskoncept, restaurangen öppnar inför vintersäsongen 2022.

3

24 maj 2022

Eatery öppnar nytt i ny stad – Malmö, vi ses i höst!

Nu står det klart att Eatery (http://www.eatery.se/) expanderar med ytterligare en restaurang, denna gång i Malmös trevliga stadsdel Västra Hamnen. Redan i höst kommer de att välkomna sina första gäster på Jungmansgatan 12. Lokalen är hela 555 kvm stor och kommer att totalrenoveras inför öppningen.

bedros2

7 februari 2022

Stjärnbagaren Bedros Kabranian och Eatery i unikt samarbete

Mat- och mötesaktören Eatery fortsätter sitt arbete med att skapa en ännu bättre gästupplevelse. Nu skapar f.d., landslagsbagaren Bedros Kabranian unika bageriprodukter som bakas i Eaterys egna bageri. Bland annat lanseras Eaterys hjärtformade kanelbulle som ska vara en symbol för Eaterys värderingar och gästbemötande.

Namnlös design 15

18 januari 2022

Eatery rekryterar Zofie Sandman som etablerings- och fastighetschef

Mat- och mötesaktören Eatery trotsar pandemins utmaningar och fortsätter sin tillväxtsresa. Nu stärker företaget upp organisationen ytterligare genom rekryteringen av Zofie Sandman till den nyskapade rollen som chef för etablering och fastighet. 

Jonas Franzen 4

4 november 2021

Jonas Franzén ny masterchef för Eatery

Mat- och mötesaktören Eatery rekryterar tidigare coachen för Sveriges kocklandslag, Jonas Franzén, till en nyskapad roll som koncernens Masterchef. Rekryteringen är ett steg i att ytterligare stärka Eaterys position som en ledande aktör i sektorn. 

Eatery matbild

29 oktober 2021

Arlanda nästa för mat- och mötesaktören Eatery i samarbete och i regi av SSP

När Swedavias upphandling av framtida restauratör för en av de större enheterna på terminal 5 nu är färdig står det klart att mat- och mötesaktören Eatery tar steget till Arlanda Flygplats i ett partnerskap med SSP. Eatery på Arlanda öppnar under våren 2022.

Sofia Henriksson på Eatery 1

6 oktober 2021

Eatery lanserar julbord signerat mästerkocken Sofia Henriksson

Matkonceptkedjan Eatery lanserar inför julen 2021 ett julbord komponerat av  matinspiratören, kocken och vinnaren av Sveriges Mästerkock, Sofia Henriksson. Sofia har skapat ett julbord med italienska försmaker som både infriar förväntningar och överraskar.  

AdeGroot DSC0604-2

23 september 2021

Mat- och mötesaktören Eatery öppnar ny enhet i expansiva Värtahamnen

Restaurang- och konferenskedjan Eatery växer och startar idag upp ytterligare en enhet i Stockholm, denna gång i Värtahamnen. Ett område som nu genomgår en radikal förändring. När området är färdigutvecklat ska det inrymma ca 1700 bostäder och ca 20 000 nya arbetsplatser.

AdeGroot DSC9001

1 september 2021

Johan Roquet tillträder som People & Culture Manager för Eatery

Eatery stärker upp organsiationen för att ta ytterligare steg mot målet att vara en av sektorns mest attraktiva arbetsgivare. 

AdeGroot DSC 0993

30 juni 2021

SEB Private Equity blir Eaterys nya tillväxtpartner för framtida expansion

Idag har Eatery gjort klart med SEB PE som blir ny tillväxtpartner för bolagets framtida utvecklingsresa. Nuvarande ägarna kvarstår i verksamheten och tillsammans med SEB PE har ledningen tagit fram en plan för utrullning av Eaterys framgångsrika koncept till fler städer. – Det innebär att Eatery dels får tillgång till massor av värdefull kompetens och erfarenhet, dels får in kapital som möjliggör framtida tillväxtsatsningar, säger Martin Sandgren styrelseordförande och en av ägarna till Eatery.

AdeGroot DSC0604-2

15 april 2021

Wihlborgs lockar matkonceptet Eatery till Ideon Science Park

Wihlborgs har tecknat avtal med restaurang- och konferensaktören Eatery om etablering i Cube på Ideon Science Park i Lund. Etableringen blir den första för Eatery i Skåne och öppnar preliminärt i september 2021.

Eatery matbild

13 januari 2021

Utmanaren, mat- och mötesaktören Eatery fortsätter att växa

Trots seklets svåraste tid för restaurangerna:   Utmanaren, restaurang- och konferensaktören Eatery fortsätter att växa och startar två nya Eaterys i Stockholmsrådet samtidigt som ny konferensanläggning byggs vid Eatery Gärdet.